Scania udstiller off road-lastbilerfre. 28. aug. 2015Baggrund:
tors. 20. aug. 2015: Våbenindustri til messe hos dansk militær
tors. 18. juni 2015: Lastbil-indkøb forsinket

Scania udstillede sidst i august to off road-lastbiler på den årlige interne messe hos Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup.

Mere end 90 forskellige virksomheder med produkter til forsvarsindustrien deltog, og der var mere end 300 besøgende fra ind og udland.
     Scania udstillede produkter fra off road-segmentet 4x4 og 6x6, som er specieludviklet til kørsel i krævende terræn.
     Ideen bag messen, som co-hostes med Dansk Industri, er at give producenter og indkøbsfolk fra FMI mulighed for, en gang om året, at mødes og præsentere produkter/ydelser, som evt. kan være interessante i forbindelse med FMI's fremtidige indkøb.
     Scania har, som en af 5 kandidater, opnået prækvalifikation i forbindelse med forsvarets forestående store investering i nye terræn- og logistiklastbiler.

Scania Danmark er den officielle importør af Scania lastbiler og busser, og er en del af bilkoncernen Volkswagen Group, som består af 10 brands fra 7 Europæiske lande.
     Scania beskæftiger i alt cirka 900 medarbejdere, inden for forskellige faggrupper som Mekanikere, Salg, Marketing, Teknik, IT, HR, Finans, Økonomi og Service på i alt 26 velplacerede lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.
     Scanias integrerede produkter og serviceydelser sikrer kunderne markedets mest omkostningseffektive løsninger for gods- og passagertransport ad landevej samt maksimal oppetid.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/5639-Industri--scania-udstiller-off-road-lastbiler.htm.

Tweet