Talte soldaterhjemmets sag"Vi er glade for, at Christian Rabjerg Madsen igen har haft lejlighed til at tale vores sag ..."
Folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen tv. besøgte fredag forsvarsminister Nicolai Wammen th. i Forsvarsministeriet. 

fre. 29. aug. 2014Baggrund:
man. 25. aug. 2014: Vil oprette veteranhjem i Varde
tirs. 12. aug. 2014: Minister glad for soldaterhjemsbyggeri
tirs. 3. juni 2014: Cykelprojekt for PTSD-ramte veteraner

Folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen (S) var fredag til møde med Forsvarsminister Nicolai Wammen (S) i Forsvarsministeriet. Med sig under armen havde han gode argumenter for at udvide KFUMs Soldaterhjem i Varde.

I forlængelse af forsvarsminister Nicolai Wammen og folketingskandidat Christian Rabjerg Madsens besøg den 12. august på Soldaterhjemmet i Varde, var Christian Rabjerg Madsen fredag til møde i forsvarsministeriet.
     - Besøget på Soldaterhjemmet i Varde var et stærkt bevis på, hvor fantastisk et arbejde soldaterhjemmet i Varde gør for vores veteraner. Med de seneste års militære indsats i blandt andet Irak og Afghanistan har Danmark fået en gruppe veteraner, der har ydet kæmpe store ofre for vores land og sikkerhed. Det ligger mig i høj grad personligt på sinde, at vi nu tager os godt af dem, siger Christian Rabjerg Madsen (S), folketingskandidat til Lokalavisen Varde.

Pulje til veteraner
     Mødet mellem de to socialdemokrater var lagt fredag, fordi partierne mødes onsdag for at fordele en pulje på 25 mio. kr. til veteranområdet. Christian Rabjerg Madsen ligger da heller ikke skjul på, at han arbejder benhårdt for, at nogle af pengene ender i Varde.
     - Som folketingskandidat ser jeg det som min opgave at kæmpe benhårdt for, at Soldaterhjemmet i Varde tilgodeses i de kommende forhandlinger, fordi jeg med egne øjne har set, hvordan de gør en forskel for veteranerne i Varde og omegn. Jeg ved selvfølgelig godt, at ministeren er nødt til at have en helhedsorienteret tilgang til veteranområdet, men jeg håber, at dagens møde i forsvarsministeriet og vores fælles besøg i Varde har overbevist Nicolai Wammen om, at soldaterhjemmet i Varde har potentialet til at hjælpe endnu flere, hvis der tilføres flere midler, siger Christian Rabjerg Madsen (S) til Lokalavisen Varde.

Soldaterhjemmet krydser fingre
     - Vi afventer resultatet af forhandlingerne med stor spænding, og håber selvfølgelig, at der tilføres ekstra midler, så vi kan komme videre med vores planer om at renovere og udvide Soldaterhjemmet i Varde. Vi er glade for, at Christian Rabjerg Madsen igen har haft lejlighed til at tale vores sag direkte til forsvarsminister Nicolai Wammen, og håber nu, at politikerne enes om at give os endnu bedre mulighed for at hjælpe vores veteraner, siger Ivan Ælmholdt, leder af KFUMs soldaterhjem i Varde.

Direkte link til denne artikel: www.artilleri.dk/artikel/5142-Varde-Kaserne--talte-soldaterhjemmets-sag.htm.

Tweet