C.D. Møller: Rygter skaber unødig uro"Det her skaber en unødig uro hos de ansatte."
F.g. garnisonskommandant, oberstløjtnant C.D. Møller. 

ons. 8. aug. 2012Baggrund:
tirs. 7. aug. 2012: Overvejer at lukke Varde Kaserne

Dansk Folkepartis udmeldings om, at Varde Kaserne er blandt de lukningstruede, er ikke nyt for Vardes borgmester.

I går skabte Dansk Folkeparti en del uro, da gruppeformand Kristian Thulesen-Dahl til DR-nyhederne fortalte, at blandet andet Varde Kaserne er lukningstruet i forbindelse med yderligere besparelser i Forvaret. Der er lagt op til samlede årlige besparelser på 2,7 milliarder kroner. En luknings-nyhed som af forsvarsminister Nick Hækkerup (S) blev betegnet som en læk. Og han hverken kan eller vil bekræfte, om eksempelvis Varde Kaserne er lukningstruet.

Borgmester Gylling Haahr (V) undrer sig over den megen uro.
     - Jeg ved ikke, hvor meget nyt, der i det. Vi bearbejder Folketinget med argumenter, siger Gylling Haahr til jv.dk.
     For det seneste års tid har det været en kendt sag, at kasernelukninger er svære at undgå, hvis der årligt skal spares op mod 2,7 milliarder kroner på forsvarsbudgettet.

Garnisonskommandanten på Varde Kaserne, Claus Dixen Møller, finder Kristian Thulesen-Dahls udmelding yderst uheldig. Det uanset om der er hold i spekulationerne eller ej.
     - Det her skaber en unødig uro hos de ansatte, siger Claus Dixen Møller.
     Men han har oprigtigt talt svært ved at se en lukning af Varde Kaserne. Peger på den som en af landets bedste rent bygningsmæssigt. Og med et forventet indkøb af et nyt ildstøttesystem til afløsning af haubitserne i Danske Artilleriregiment, så ser han med fortrøstning på Varde Kasernes fremtid.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4823-Haeren-foresatte-myndigheder--cd-moeller-rygter-skaber-unoedig-uro.htm.

Tweet