Hædret med mindelegat"Han er således indbegrebet af en yngre dygtig officer, som mange ser som en rollemodel."
Premierløjtnant Kasper Wiese Christensen. 

man. 6. jan. 2014


Eigil Theodor Jensens Mindelegat
  Læs mere om prisen og andre modtagere.


Kasper Wiese Christensen var den primære drivkraft bag opdelingen af værnepligtige efter fysisk styrke. Det var en af flere grunde til at han i dag fik Eigil Theodor Jensens Mindelegat 2013

I forbindelse med nytårsparolen på Varde Kaserne modtog premierløjtnant Kasper Wiese Christensen fra 3. ISTAR-afdeling Eigil Theodor Jensens Mindelegat 2013. Legatet på 2.000 kroner blev overrakt af oberst og regimentschef Birger Mejlholm fra Danske Artilleriregiment, der bl.a. begrundede valget med følgende:
     - Premierløjtnant Kasper Wiese Christensen har som delingsfører ved Uddannelsesbatteriet været den primære drivkraft bag konceptet om opdeling af værnepligtige efter fysisk styrke (Varde-modellen). Han har udviklet et bæredygtigt koncept, der ikke blot handler om idræt, men også involverer øvrige fag i uddannelsen, samt hvorledes undervisning og belastning skal differentieres i øvrige fag. Sammenfattede er premierløjtnant Kasper Wiese Christensen en dedikeret kollega, der har løst opgaven særdeles tilfredsstillende. Han er således indbegrebet af en yngre dygtig officer, som mange ser som en rollemodel.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4741-3-ISTAR-afdeling-3-ISTARAFD--haedret-med-mindelegat.htm.

Tweet