Krav: PMV'er skal kunne indsættes på Grønland

man. 13. jan. 2014Baggrund:
ons. 18. dec. 2013: Er udviklingen kørt fra bælterne?
fre. 16. aug. 2013: Pansrede kandidater vist frem
tirs. 30. april 2013: PMV'er vist frem i Oksbøl

Forsvarskommandoen har efter sigende fået klare ordrer om, at man fra politisk hold kun vil se en anbefaling af en pansret mandskabsvogn, som kan indsættes på Grønland.

Forsvaret skal tage dette forhold med i sine evalueringer og beslutning om hvilken PMV man vil indstille til politikerne, at de beslutter at indkøbe. Det skriver nytkampfly.dk.

Efter sidste års 18 uger lange test af de fem kandidater er Forsvarets Materieltjeneste og Hærens Kampskole ved at se på testresultaterne og producenternes tilbud. Til marts tager man på besøg på producenternes fabrikker i Sverige, Tyskland, Schweiz, Spanien og Frankrig.
     Den 23. maj skal producenterne aflevere deres bedste og endelige tilbud (best and final offer) og indstillingen forventes forelagt forsvarsforligskredsen i september. Den 6. eller 7. november træffes den endelige beslutning, erfarer nytkampfly.dk.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4691-PMV-Pansret-Mandskabsvogn--krav-pmver-skal-kunne-indsaettes-paa-groenland.htm.

Tweet