Ros til klynge-tankegang

tors. 9. jan. 2014"Jeg er glad for, at det lykkedes at få cementeret klyngetankegangen i det danske forsvar."

Læs mere om nytårskuren hos Lokalavisen Varde.Baggrund:
ons. 8. maj 2013: Skulderklap for kasernekamp
tirs. 12. mar. 2013: Dans og smil
man. 11. mar. 2013: Glæde og lettelse i Varde
fre. 22. febr. 2013: Boligpriser og handel påvirkes

Der var optimisme i luften under nytårskuren afholdt af Varde Erhvervs- og Turistråd. Både militær og gazella-virksomheder er væsentlige for områdets udvikling.

Rådet holdt i går for syvende gang nytårskur. Rekordmange 325 havde tilmeldt sig arrangementet i Arnbjerg.
     Formanden for Varde Erhvervs- og Turistråd, Finn Christensen, kom i sin tale ind på redningen af to store arbejdspladser i området i 2013, nemlig af Varde Kaserne (der tilmed blev styrket) og tårnfabrikken (det tidligere Vestas på Engdraget). Han fremhævede den konstruktive deltagelse, som rådet og flere medlemsvirksomheder lagde for dagen:
     - Mange kæmpede for sagen, men jeg vil især rose landspolitikerne i Forsvarsudvalget - herunder også de repræsentanter, der er til stede her i aften, for at lade de saglige argumenter veje tungt.

Nyt: Klyngetankegang
     Formanden så kaserne-redningen som udtryk for at Forsvaret har fået en ny måde at tænke på:
     - Jeg er glad for, at det lykkedes at få cementeret klyngetankegangen i det danske forsvar. Det styrker ikke blot Varde Kaserne, men alle Forsvarets etablissementer i det Sydvestjyske. Og det styrker bestemt også det danske forsvar!

Optimisme
     Med det kommende Bjarke Ingels byggeri ved Tirpitz og planerne om et Flygtningemuseum i Oksbøl samt de nyligt offentliggjorte 14 gazellevirksomheder i kommunen, er der grund til optimisme, påpegede formanden for Varde Erhvervs- og Turistråd.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4684-Varde-Kaserne--ros-til-klynge-tankegang.htm.

Tweet