Tysk redningskrans til det fynske

tirs. 23. april 2013


Kilde: burson-marsteller.


FFG (Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft)
  FFG´s kernekompetencer omfatter udvikling, fremstilling, ombygning og optimering af pansrede sporet og hjulbaserede køretøjer.
   FFG yder livstids support med reparationer, reservedele og vedligeholdelse samt de sikkerhedsmæssige aspekter at kunne beskytte besætningen i et transportmiddel bedst muligt, herunder også mine samt ballistisk beskyttelse.


Den tyske producent af pansrede mandskabsvogne og lignende, FFG (Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft), har købt underleverandøren Dalsted Teknik A/S.

Virksomheden har på det seneste oplevet økonomiske udfordringer. Investeringen fra FFG gør det muligt at fortsætte produktionen af højteknologiske løsninger til militære formål - sådan som man har gjort det i over 20 år.

Generatoranlæg og traileropbygning
     Dalsted producerer militære generatoranlæg og traileropbygninger, der skal kunne fungere under ekstreme forhold i fx Irak og Afganistan, og har gennem en årrække været leverandør til det danske forsvar.
     FFG har hidtil benyttet Dalsted som underleverandør til de danske militære køretøjer PMV M113 G3/ G4 (pansret mandskabsvogn) og også i Wisent 1/ 2 (pansret ingeniør-/bjærgningsvogn), hvor Wisent 1 allerede er i brug i det danske forsvar.
     For det danske forsvar giver det en fortsat let adgang til reservedele og viden om de køretøjer, forsvaret benytter.

Overtagelsen er sket
     Overtagelsen er trådt i kraft og betyder, at alle aktiviteter i fortsætter under det nye selskabsnavn, der samtidig har overtaget alle IP-rettigheder, know-how samt medarbejdere og fabriksfaciliteter på Sjællandsvej 4 i Middelfart, hvor Dalsted har til huse.
     Virksomheden skifter samtidig navn til Dalsted Technologies A/S. Dalsted producerer generatorer til militære formål.

FFG: Vi er styrket i Danmark
     Med overtagelsen styrker FFG sin position på det danske marked.
     - Vi ser frem til at kunne fortsætte med at levere specialiserede og højteknologiske produkter til det danske forsvar, samt reservedele til alle Dalsted produkter, som allerede i dag bruges af det danske forsvar, under det nye navn Dalsted Technologies, siger Brian Bo Kristensen, der er Managing Director hos Dalsted Technologies A/S.

Danske arbejdspladser
     Han tilføjer:
     - Samtidig er vi glade og stolte over at kunne bevare arbejdspladser her på Fyn, og på sigt forhåbentlig skabe endnu flere til glæde for væksten i området.
     Direktør hos FFG, Helge Carstensen:
     - Danmark er et vigtigt marked for os, og overtagelsen af Dalsted skal ses i lyset af, at vi gerne vil bidrage direkte til at skabe flere arbejdspladser i Danmark inden for vores felt. Det kan vi gøre, fordi Dalsteds innovative produkter og høje tekniske niveau komplimenterer vores egne produkter inden for Power Management, APU´er og specialiserede A/C-systemer.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4660-PMV-Pansret-Mandskabsvogn--tysk-redningskrans-til-det-fynske.htm.

Tweet