Corydon: Grib chancen


Finansminister Bjarne Corydon studerer mini-dronen Puma under sit besøg på Varde Kaserne.

man. 7. okt. 2013"De nøgne tal viser, at det giver nogle store muligheder for Varde Kommune. Den mulighed skal gribes og bruges til noget."

Se billeder (og læs mere som abonn.) hos  jv.dk.Baggrund:
man. 7. okt. 2013: Corydon besøgte værnepligtige
ons. 31. juli 2013: Chef: Noget anderledes HBU i Varde

Finansminister Bjarne Corydon (A) besøgte i dag for første gang Varde Kaserne. Han fik 'et meget positivt indtryk' og håber på flere indbyggere i Varde.

En kort orientering og en lille rundvisning på kasernen på ialt godt en time. Det var programmet for ministerens besøg, der var et led i at skyde den lokale kommunalvalgkamp i gang.
     De to nye hærcentre i Varde Kommune giver mindst 200 ekstra arbejdspladser i kommunen. Det giver nogle store muligheder for kommunen, som bør gribes og bruges til noget, mente Corydon.
     Han håber, at en del af de nye anstatte vil slå sig ned i kommunen - og at boligmarkedet reagerer på det positivt på det ved at åbne op for realkreditlån. Nogle steder i kommunen har det været nærmest umuligt at få et lån.
     - Det er en af kommunens største arbejdspladser. Og i forhold til det lokale erhvervsliv er det en stor samspilspartner, sagde Kjeld Anker Espersen, socialdemokraternes gruppeformand til jv.dk.
     - Det er sjældent, vi får lejlighed til at vise kasernen for finansministeren. Så jeg er meget beæret, sagde regimentschef Birger Mejlholm.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4600-Haeren-foresatte-myndigheder--corydon-grib-chancen.htm.

Tweet