Kantinedrift og rengøring privatiseres

tors. 12. sept. 2013Baggrund:
tirs. 17. sept. 2013: Forenede Service vandt ikke
man. 18. jan. 2010: Civilansatte står for driften
tors. 6. sept. 2007: Uddannelse i skudlinjen

Forsvaret erkender nu, at andre kan gøre det bedre: Rengøring, kantinedrift og arealpleje mm. får ny leverandør i Jylland og på Fyn, dvs. bl.a. i Varde og Oksbøl. ISS A/S har vundet udbuddet - i konkurrence med Forsvaret selv.

Hvilken betydning det får for de nuværende civilansatte, der står for driften, er endnu ikke meldt officielt ud.

Forsvarskommandoen har på sin hjemmeside orienteret om den forventede nye leverandør - under overskriften "Ny leverandør af forsvarets facility management i Vestdanmark":
     "Den kommende leverandør af rengøring, kantinedrift samt arealpleje og øvrige driftsopgaver for Vestdanmark er fundet. Det økonomisk mest fordelagtige tilbud er modtaget fra ISS A/S, som har været bedst på både pris og de øvrige kriterier samlet (kvalitet og organisation).
     Forsvaret forventer derfor, at ISS A/S bliver den nye leverandør inden for store dele af forsvarets etablissementsdrift i Jylland og på Fyn. Forsvaret har i alt modtaget tilbud fra tre forskellige tilbudsgivere samt forsvarets eget kontrolbud.
     Forsvarskommandoen har i dag orienteret medarbejdere og chefer inden for etablissementsdriften i Jylland og på Fyn om resultatet. De berørte faglige organisationer er ligeledes orienteret om resultatet.
     Efter en stand-still periode på 10 dage forventer Forsvarskommandoen at indgå kontrakt med ISS A/S. En stand-still periode er en pause mellem offentliggørelse af vinderen og frem til der kan underskrives kontrakt. I denne periode har de øvrige tilbudsgivere blandt andet mulighed for at indgive en klage, som kan have opsættende virkning, før der underskrives en kontrakt."

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4580-Haeren-foresatte-myndigheder--kantinedrift-og-rengoering-privatiseres.htm.

Tweet