Teambuilding på tværs af specialerfre. 7. juni 2013Se billeder på Facebook.

I dagligdagen er 3 ISTARAFD at sammenligne med en hvepserede, idet AFD personel er beskæftiget med mange forskellige gøremål.

Dette spænder fra uddannelse af soldater i Hærens Basis Uddannelse (HBU) til forberedelse og udsendelse til internationale missioner.
     3 ISTARAFD valgte derfor at afsætte en arbejdsdag, hvor PSN blev briefet omkring den aktuelle situation og den kommende HR-strategi på Varde Kaserne. Herefter blev der skiftet til idrætstøj, og menuen stod nu på kreativ/alternativ FUT. PSN blev delt op i grupper på tværs af rang og dagligt tilhørsforhold.
     Efter stations-/rotations-princippet skiftede udfordringerne mellem fysik og "psykik". I sveddryppenes univers skulle grupperne: skubbe GD, løbe sækkeløb, køre makker på sækkevogn, kaste håndgranat samt få størst mulig antal vandballoner gennem forhindringsbanen. Styring af blind makker, jordmaterielkending samt mastermind om artilleriets historie gav mulighed for at puste lidt ud mellem kraftpræstationerne.
     Den vellykkede sommerdag blev afsluttet med et GET TOGETHER-party (uden for arbejdstiden), hvor der i nogle timer blev byttet løgne til den store guldmedalje ......
    

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4503-3-ISTAR-afdeling-3-ISTARAFD--teambuilding-paa-tvaers-af-specialer.htm.

Tweet