PMV-snak i de fine gemakker

ons. 10. april 2013


Kilde: nytkampfly.dk.



Baggrund:
man. 25. mar. 2013: Våbenhandel til mindst tre mia.
tirs. 12. febr. 2013: Fem mandskabsvogne udvalgt til test
tirs. 12. febr. 2013: Fem kandidater tilbage

I dag var slipset bundet og skoene pudset, da BAE Systems Hägglunds og den svenske ambassadør i Danmark, Inga Eriksson Fogh, havde indbudt til en lille reception i de fine gemakker i den svenske ambassade på Sankt Annæ Plads i København.

Anledningen var, at testen af kandidaterne i PMV-konkurrencen starter på mandag. Her har BAE Systems CV90 Armadillo´en med, og derfor brugte man testopstarten som en undskyldning for at holde et lille kallas langt væk fra Oksbøl, hvor testene skal afvikles.
     50 mænd i grå og sorte jakkesæt samt to kvinder hørte ambassadøren byde velkommen og fortælle om hvordan 80 procent af den svenske forsvarsindustri i dag er på udenlandske hænder.
     Efter en lille tale fra BAE Systems var det tid til lækre pindemadder med blandt andet lækker roastbeef i tykke skiver og rejer suppleret af rød- eller hvidvin, mens der blev minglet blandt "the usual suspects" inden for den danske forsvarsindustri.
     Bemærkelsesværdigt var det dog, at der kun var to personer i militæruniform, og ingen af dem var fra det danske forsvar.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4478-PMV-Pansret-Mandskabsvogn--pmv-snak-i-de-fine-gemakker.htm.

Tweet