Veterancenter maser veteraner ud

lør. 10. sept. 2011


Kilde: sn.dk.Baggrund:
tors. 8. sept. 2011: Sat på gaden efter 33 år
man. 15. aug. 2011: Travlhed hos chef for veterancenter

1. oktober bliver kasernen i Ringsted hjemsted for et nyt og højtprofileret veterancenter, der skal hjælpe soldater fra internationale missioner. Men åbningen af centret medfører paradoksalt nok, at flere andre veteranorganisationer med kort varsel er blevet hjemløse.

Det gælder blandt andre De Danske Forsvarsbrødre for Ringsted og Omegn, der gerne vil være på kasernen nær veterancentret.
     - Vi er ikke psykologer, men vi er gamle soldater og kan måske hjælpe gennem kammeratligt samvær, siger formand Hans Christian Andersen til DAGBLADET Ringsted.
     Han modtog midt i juli et brev fra Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste med besked om at rømme lokalerne på kasernen inden en måned.
     Også Ringsted Feltartilleriforening er sagt op - efter 33 år på kasernen. I et brev til Folketingets Forsvarsudvalg skriver Børge Albøg Olsen fra foreningen, at opsigelsen har skabt bitterhed, og at fristen på en måned er en hån.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4099-Haeren-foresatte-myndigheder--veterancenter-maser-veteraner-ud.htm.

Tweet